Kemijokipyöräily 2015

12.8.2015


19. Kemijokipyöräily ajetaan sunnuntaina 6.9.2015 klo 10 alkaen

Kemin Innon perinteinen retkipyöräilytapahtuma Kemijoki-pyöräily ajetaan sunnuntaina 6.9.2015. Yhdeksännentoista kerran järjestettävän Kemijoki-pyöräilyn reitti suuntautuu ensin Kemijoen itäpuolta matkavalinnan mukaan joko Taivalkoskelle tai Tervolaan ja paluu tapahtuu joen länsipuolta Kemiin Sauvosaaren kentälle, jossa maali sijaitsee. Ajettavan matkan pituudet ovat Taivalkosken voimalaitoksella kääntyville noin 60 km ja Tervolan kautta matkaaville noin 100 km.

Lähtö tapahtuu Sauvosaaren urheilukentältä kello 10. Ajoaikaa on kello 15 saakka. Huoltopisteet sijaitsevat Itäkoskella Taivalkosken voimalaitossillan pohjoispuolella, Tervolassa Siltatien ja Paakkolantien risteyksen eteläpuolella. Viimeinen huoltopiste sijaitsee Törmässä. Huoltopisteillä pyöräilijöille tarjotaan mehua ja vettä, rusinoita ja suolakurkkua. Lisäksi huoltoauto seuraa pyöräilijöitä ajon aikana.

Ilmoittautuminen tapahtuu lähtöpaikalla kello 9.30. Osanottomaksu 15 € sisältää huoltoauton ja huoltopisteiden palvelut, kunniakirjan loppuun suoritetusta pyöräilystä.

Järjestäjät muistuttavat, että Kemijoki-pyöräily ei ole kilpailu vaan jokainen kilpailee vain itsensä kanssa ajaen itse valitsemallaan nopeudella. Osallistujat ajavat omalla vastuullaan ja pyöräilykypärän käyttö on pakollista.

 

Kemin Into

Kunto- ja veteraanijaosto